Latest Movie :

Королеви криміналу (2019)

Королеви криміналу (2019)
Жанр: бойовик, драма, кримінальний

Країна: США

Кінокомпанія: BRON Studios, Creative Wealth Media Finance, DC Vertigo

Режисер: Андреа Берлофф

Актори: Елізабет Мосс, Мелісса МакКарті, Донал Глісон, Тіффані Хеддіш, Аннабелла Шіорра, Коммон, Джеймс Бедж Дейл, Марго Мартіндейл, Джеремі Бобб

Сюжет:
«Королеви криміналу» — це історія про трьох домогосподарок. Кеті, Клер і Рубі живуть у нью-йоркському районі, який ще називають Пекельна кухня. Одного разу їхніх чоловіків-бандитів ФБР запроторює до в'язниці. Залишившись сам-на-сам зі своїми проблемами, жінки беруть керівництво ірландською мафією у власні руки і тепер завідують усім: від рекету до прибирання конкурентів... у прямому сенсі слова.



Про фільм Королеви криміналу 
Кримінально-драматична історія з присмаком фемінізму про трьох домогосподарок, чиїх чоловіків-бандитів запроторює до в'язниці ФБР, і які беруть керівництво мафією в свої тендітні руки.

Події фільму розгортаються 1970-і роки, в самому центрі Нью-Йорка. Агентам ФБР вдалося вдало провести операцію, припинити діяльність організованого злочинного угруповання і відправити ватажків банди за ґрати. Дружини бандитів - запальна Рубі, боязка, сором'язлива Клер і турботлива мати двох дітей Кеті, залишившись без підтримки і засобів до існування, але як не дивно, не розгубилися і вирішили продовжити сімейний бізнес. Взявши кермо влади ірландської мафією в свої ніжні й тендітні ручки, панянки дуже швидко зуміли довести всім, що здатні не тільки варити суп і пекти пироги, а й з легкістю виконувати будь-які брудні справи, аж до безжальної ліквідації тих, хто не бажав підкорятися. Ще вчорашні домогосподарки, жорстокість яких вражала навіть бувалих злочинців, змогли вибудувати власну імперію і прославилися на все місто. Зіткнення з конкурентами неминуче, але жінки, що перетворилися в холоднокровних убивць, готові діяти рішуче і не збираються поступатися територію.

Фільм «Королеви криміналу» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам кримінальних драм.


Тривалість: 01:42:38

Роскажіть друзям:

Post a Comment

 
Copyright © 2019. Український кінозал - All Rights Reserved