Latest Movie :

Одного разу в... Голлівуді (2019)

Одного разу в... Голлівуді (2019)
Жанр: драма, комедія

Країна: Велика Британія, США, Китай

Кінокомпанія: Columbia Pictures, Bona Film Group, Heyday Films

Режисер: Квентін Тарантіно

Актори: Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марго Роббі, Еміль Хірш, Маргарет Куеллі, Тімоті Оліфант. Остін Роберт Батлер, Дакота Фаннінг, Брюс Дерн, Аль Пачіно, Люк Перрі, Курт Расселл, Майкл Медсен

Сюжет: 
1969 рік. Колишня зірка серіального вестерна Рік Далтон і його дублер Кліфф Бут намагаються пробитися на вершину Голлівуду після одного вдалого серіалу. По сусідству з Ріком живе відома актриса Шерон Тейт, і вони з Кліффом вирішують скористатися її зв'язками.


Про фільм Одного разу в... Голлівуді

Фільм про двох друзів-акторів в 60-ті роки минулого століття в США.


Дії фільму відбуваються в кінці 60-х років в Лос-Анджелесі. У центрі сюжета - історія голлівудського актора Ріка Далтона, який втрачає популярність, а також його дублера Кліфа Бута. «Золотий вік» підходить до свого логічного завершення. Все частіше в Голлівуді знімають маловідомих молодих акторів, які не мають права ставити будь-які умови. Часи кіноіндустрії змінюються і зірка першої величини Рік Далтон змушений пристосовуватися. Разом з ним цей складний період проходить його дублер Кліфф, з яким вони дуже дружні. Так актори ведуть пошук свого місця в стрімко мінливому кінематографі.

Фільм «Одного разу в... Голлівуді» (2019) варто дивитися онлайн українською мовою хоча б тому, що в ньому грають Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марґо Роббі.


Тривалість: 02:41:27


Роскажіть друзям:

Post a Comment

 
Copyright © 2019. Український кінозал - All Rights Reserved